Dette er en liten langpanne kake. Den er oversatt fra en amerikansk side og endret noe. Denne er best om den får stå minst en dag – helst to.
250 gr hvetemel
400 gr sukker
1 ts natron
1 ts salt
1 ts bakepulver
1,5 dl vann
2 dl (skummet) kultur /kefir (ps har du ikke sur melk kan du bruke vanlig melk med 1 ss eddik. La melk og eddik stå litt så får du sur melk.)
175 gr smeltet margarin
2 egg
2 ts vaniljesukker
4 ss kakao
180 gr 1/2 time liten langpanne. Doble oppskriften for stor langpanne
Glasur
75 gr meierismør
4 ss kakao
250 gr melis
2 ts vaniljesukker
5 ss kaffe (ev 1 espresso)
1 eggplumme
Vil du ha lys krem så pisker du inn mykt smør. Vil du ha mørk krem så smelter du smøret. Jeg bruker ofte dobbel oppskrift = en hel melisboks.
Hei!
Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.
Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.
Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.
For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Ha en fin dag!
Vennlig hilsen,
Elin
Alleoppskrifter.no