Mammas kokosmakroner

Disse er utrolig seige. Ha dem i fryseren og ta opp det du trenger rett før du skal spise dem 🙂 de tiner fort på benken.

 

200 gr kokosmasse

200 gr sukker

4 eggehviter

Bland kokos og sukker i en tykkbunnet kjele. Hell eggehvitene over og rør godt sammen.

Sett kjelen over svak varme og rør hele tiden til det er jevnt varmt (ser ut som deig)

Bruk to skjeer og sett topper på papir. Jeg liker at de blir litt brune i kantene. Prøv deg frem. Stekes på 175 grader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s