Kalkunfrikassé

  • ferdigstekt kalkunbryst el annen kalkunrest

Skrell del og kok:

  • 3 stk gulrot
  • 1 stk purre
  • 2 stk persillerot
  • 12 stk sellerirot

Frikassésaus:

  • 3 ss smør
  • 4 ss hvetemel
  • 5 dl kraft (jeg bruker kyllingbuljong i grønsaksvannet som jeg tar vare på)
  • 1 dl kremfløte
  • ca. 1 ss sitronsaft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s