Greske kjøttboller (Keftedes)

p1050006-1024x768

Jeg har funnet min oppskrift på greske kjøttboller (Keftedes) hos diamantisen.com de er vannvittig gode! 

Ingredienser:

1 kg karbonadedeig
250-300 gram hvitt brød
1 stor løk
Persille og noen mynteblader (mynten gir utrolig god smak!)
Salt, pepper
¼ sitron
1-2 egg
Olje til steking

Tilberedning:

Løken finhakkes sammen med persille og mynteblader (gjerne i food processor).
Fjern skorpen på en passe mengde hvitt brød eller fine rundstykker. Legg brødet i bløt i kaldt vann. Ta det opp av vannet etter 1-2 minutter, og klem ut mesteparten av vannet med hendene.
Bland karbonadedeigen med salt og pepper, egg, sitron, den hakkete løken og urtene, samt brødet.

Form små boller av deigen med to skjeer, og rull dem i litt hvetemel. Stek bollene i panne i olivenolje (eller annet stekefett).

Server me Tzatsiki! 🙂 ❤

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: